Nachtelijke inspiratie

Terwijl ik ‘s nachts inspiratie kreeg om te schrijven nam ik de gelegenheid waar om iets te vragen over onze huidige maatschappij. Je moet hierbij begrijpen dat ik terwijl ik een dergelijke inspiratie mag ontvangen, wordt afgestemd op een bepaald trillingsniveau waarlangs die informatie tot mij komt.

Toen in mij een gesprek met een cliënt van die middag opkwam m.b.t. onze maatschappij en het hele Corona verhaal voelde ik hoe de lijn van informatie bijna haar trilling verloor. De diepe impact van de lage trilling van alleen al het woord ‘Corona’ was indrukwekkend! Ik kreeg het volgende door:

Het gaat niet om corona of om de maatregelen rondom corona. Het gaat om je eigen werkelijkheid. Hoe wil je deze hebben. Hoe zie je deze? Jouw schrijfsel over tijdlijnen klopt. Welke draad pak je op en welke trek je naar je toe... Die draad stap je op en vanaf de eerste stap ontstaan nieuwe draden en zo weef je een pad naar het volgende knooppunt...

Het geheel van corona is zo'n lage trilling dat alleen al erover praten jouw trilling wijzigt. Je ervan af scheiden is wat je wenst.

Het is dus van belang bezig te zijn met je eigen visie, je eigen trilling. Door je daarop te focussen verhoog je je trilling en verklein je de invloed van het andere. Vraag je af hoe wil jij de wereld zien. En visualiseer, bedenk en zet die visie neer. Hoe meer energie en bewustzijn je stopt in jouw beeld van een nieuwe mooie wereld des te makkelijker het is voor de kosmos om deze visie te volgen, Vele lichtwerkers krijgen op dit moment de opdracht op aarde om hetzelfde te doen. In die zin zijn jullie allen soldaten van het licht die hun kracht inzetten om een nieuwe werkelijkheid te creëren.

Wil je dus bijdragen visualiseer je op een wereld waarin datgene een plek heeft wat jij belangrijk vind! Voor mij is dat saamhorigheid, begrip, respect voor de natuur en voor elkaar, openheid, integriteit en liefde. Ik denk daarbij aan een wereld waarbij mensen hun kwaliteiten mogen leven. Zij krijgen beroepen die aansluiten bij hun authentieke innerlijke kwaliteiten. En voor ieders kwaliteiten is er respect!

Als laatste tip als ik zeggen mag: zet de televisie en het nieuws uit en mediteer over een mooie nieuwe wereld. Op die manier drijft de oude wereld van ons af en wordt de transitie geleidelijk aan steeds zichtbaarder!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.