Inspiratie College® 

Het Inspiratie College® is een opleidingscentrum dat een diversiteit aan opleidingen en workshops biedt. Wij zijn gevestigd op een fijne, inspirerende plek aan zee. Wij hebben kennis, expertise en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke- ontwikkeling, coaching en therapie. Nieuwsgierig? Voel je welkom om je vragen te stellen.

Missie

De meerwaarde van het Inspiratie College® is, dat het accent ligt op integratie van zijn, denken, doen en voelen. Intuïtief leren waarnemen heeft hierin een belangrijke plek. Wij richten ons niet alleen op het overdragen van kennis maar vooral op ervarend leren, uitwisseling en transformatie vanuit de ziel!

We kijken naar vanuit jou als geheel, je gezinssysteem, individuele kwaliteiten en valkuilen. Het ont-wikkelen zien wij als een terugkeer naar jouw authentieke zelf, de kwaliteiten die jij in de basis in je hebt, laten we vrij en ontwikkelen we!

Motivatie

De opleidingen en workshops worden gegeven op een manier die jou motiveert en begeleidt op je pad van ontwikkeling, zowel in je privéleven als professioneel. We hebben als missie mensen op individueel niveau te ondersteunen in het verbeteren van hun ervaringen, denken, voelen en gedrag. Hierdoor willen we bijdragen aan een liefdevoller bestaan.


Over de coaching van Het Inspiratie College

Als coach kijk ik naar jouw persoonlijkheid, je hogere zelf, je zielsopdracht en de weg naar zelfverwerkelijking. 'Mooie woorden' om je aan te geven hoe je dichter bij jezelf kan komen te staan!

Je kunt mijn werkwijze zien als een vorm van transformatief coachen. Het gaat hierbij om zelfontwikkeling. De mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 

Door gebruik te maken van onze verbinding maak ik diep contact met jou en in onze wisselwerking ontstaat de transformatie. Doordat we beiden een eigen energieveld hebben zetten we door uitwisseling en het doen van oefeningen energie in beweging en dat is een voorwaarde voor transformatie. 

Je kunt lasten dragen van de trauma's die je hebt opgelopen. Blokkades die hierdoor emotioneel, mentaal en fysiek zijn ontstaan. Ze kunnen je toegang tot jouw spirit blokkeren. Je kunt je afgescheiden voelen of behoefte hebben aan (her) verbinding met je eigen spirit.

Je kunt je verlangend voelen naar eenheid en je intuïtie kan je vertellen dat je moet zoeken. Via mij kun je (her) verbinden met je eigen spirit, die van de kosmos en van de aarde.

Hoewel ik onderlegd ben in verschillende technieken en achtergronden ben ik slechts een instrument in de healings en gesprekken. Ik bepaal niet wat jij krijgt. Jouw ziel, persoonlijkheid en onze begeleiders geven wat nodig en mogelijk is. Jij bent en blijft verantwoordelijk voor jouw proces en levensreis. 

In mijn loopbaan leerde ik dienstbaar en nederig te zijn. Ik pretendeer geen verlichting en weet ik hoe 'weinig' wij mensen weten. Met een dosis humor en zelfspot stel ik mijzelf ter beschikking en stroomt energie, inzicht en informatie door mij heen. Als bedding voor jouw heling en (spirituele-, emotionele-, mentale-, fysieke-) genezing. We leven allemaal onze eigen 'droomwereld' en wat werkt is persoonlijk en moet passen bij jouw unieke zijn. Hoewel wij mensen enorme krachten hebben, ervaren we daar maar een fractie van. Kwaliteiten ont-wikkelen brengt je terug naar wie je werkelijk bent!