Individuele Begeleiding

Voor iedereen die zijn bewustzijn wil vergroten, meer wil leren over energie, inzicht wil krijgen in zichzelf, zijn handelen, ziel, levenspad, ontwikkeling, groei, potentie en valkuilen!

Wil je leren over jezelf als mens. Wil je je bewustzijn verruimen. Wil je gelukkig zijn en leven op de flow van jouw leven?! Wil je emotioneel in balans zijn en vrij zijn? Dan is deze manier van samenwerken wellicht iets voor jou!

De inspirerende sessies helpen je om in verbinding te komen met jezelf, je zielsbewustzijn, lichaam en de werking van je geest! Het stimuleert je om jezelf open kunnen stellen voor een nieuwe manier van kijken. Het zal je af stemmen op je innerlijke flow en daarbij ook energie en creativiteit opwekken! Je leert leven vanuit je hart en je ziel! Geeft helderheid in situaties die voorheen lastig waren en geeft jouw een nieuw perspectief op de wereld die jou en de wereld op een lichter plan brengen!

Je vind structurele begeleiding, nieuwe informatie, gelegenheid om vragen te stellen en gelijkgestemden om dit proces van bewustzijnsontwikkeling vorm te geven, te begrijpen en je ervaringen te delen met anderen!

 

Je ont-wikkelt!

Ontdekken wat jouw omwikkelt heeft, jouw levenservaringen, overtuigingen, blokkades en belemmeringen leren kennen en vandaaruit ervaren dat jij keuzes hebt! Je ont-wikkelt je zelf van vastzittende patronen en wordt jouw ware zelf!

 

Wordt bewust

Wanner je je bewust wordt van alle wat er is en je verzet staakt, opent je geest, hart en lichaam zich en kun je leven vanuit je ziels bewustizjn! 

Geluk wordt dan een staat van zijn, die je kunt oproepen en kunt loslaten!

 

Inzicht

Wanneer je begrijpen, voelen en weten op een lijn komen krijg je de tools in handen om je pijn te transformeren en nieuwe wegen in te slaan! 

Je wordt je bewust van de kracht van jouw intenties en leert situaties in je leven aan te trekken!