Coaching

Ritualz® is meer dan welke psychologische methodiek en/of cognitieve therapie. het omvat een zeer krachtig en liefdevolle manier om mensen te coachen. We diagnosticeren niet maar kijken naar oorzaak en gevolg. Het effect van de coaching is therapeutisch en mede daardoor zeer effectief en helend.

Integrale transformatieve coaching, begeleiding en therapie is een nieuwe benadering t.a.v. tal van vragen op vlak van zingeving en behoeften,  De methodieken die Tessa gebruikt zijn: Healing Ritualz, Hypnotherapie, Systemische therapie, Systemic Ritual, EMDR, EFT, lichaamswerk, tafelopstellingen, trauma healing, voice dialogue, ademwerk, NLP en TA. Ze werkt complementair.

Ten aanzien van het individu, komen vragen naar voren zoals;

  • Traumaverwerking
  • Hoe bewaak ik op mijn werk of in mijn privé mijn grenzen
  • Hoe herstel ik de verbinding met wie ik in essentie ben?
  • Hoe blijf ik liefdevol naar mezelf en anderen?
  • Wat verlang en wil ik echt? En hoe ga ik dit voor mezelf creëren?
  • Hoe neem ik mijn verantwoordelijkheid versus verantwoordelijkheid overnemen van anderen?
  • Hoe blijf ik in mijn kracht versus het verliezen van kracht
  • Maar ook: leren omgaan met depressie, mishandeling, rouw, misbruik en grenzen.

Tessa van Rossen, geeft ruim 20 jaar, coaching en therapie aan verschillende doelgroepen (individuele- en relatietherapie en zakelijke coaching). “Dit doe ik vanuit mijn hart en met het besef dat iedereen alles in zich heeft om te helen. Persoonlijke ontwikkeling, betekent voor mij letterlijk het ont-wikkelen van lagen en ervaringen die belemmerend werken op iemands unieke talenten en kwaliteiten. Door iemand vrij te maken van belemmeringen, blokkades en beklemmende levenservaringen gaat de energie stromen en kan iemand gaan leven vanuit zijn zielsmissie!”

Iedere transformatie start met een innerlijk besluit. Je hebt alles in je om jouw processen aan te gaan en te komen tot wie je werkelijk bent. Daarbij hebben we soms anderen nodig. Een uiting van spirituele kracht is te erkennen, dat wij anderen nodig hebben. Zoek jij ook een therapeut om een stukje mee te gaan op jouw pad, maak dan een afspraak!

 

Wil je direct een afspraak maken?