Vloeken

Een vloek wordt ook wel een blokkade genoemd in iemands persoonlijke energievel of voorouderveld. Blokkades kunnen allerlei oorzaken hebben. Wanneer iemand bijvoorbeeld opgroeit en zijn kwaliteiten niet kan ontplooien kunnen deze niet ontwikkelde kwaliteiten zich vervormen. De groei stagneert en er kunnen compensaties zoals bijvoorbeeld angststoornissen ontstaan.

Andere blokkades kunnen worden veroorzaakt door externe factoren, een onverwerkt verlies bij een van de voorouders, trauma's op grote schaal, een donkere energie welke zich voedt met negatieve ervaringen door de generaties heen. Wat een blokkade ook veroorzaakt deze kan zichtbaar en onzichtbaar doorwerken in het leven van een persoon. Je kunt steeds pech ervaren, verdriet, je kunt een donkere energie voelen, onverklaarbare angsten hebben, je niet in je kracht voelen staan, je niet verbonden voelen met mensen om je heen of de kosmos, moe en uitgeblust zijn, enorme interne kritiek ervaren etc. Het is dan tijd om deze blokkade op te ruimen. Middels healing rituals® kan ik je helpen deze blokkades op te ruimen of te transformeren. 

Wanneer je een vraag indient kan ik kijken of we deze blokkade op afstand kunnen helen of dat je aanwezigheid in de praktijk gewenst is!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.