Oude zielen

In families wordt om de generatie een oude ziel geboren. Deze ziel neemt de verantwoordelijkheid, van de familie op zich. Deze zielen hebben meer levens(ervaring) dan de andere leden in de familie. Onder hen zijn bewuste of onbewuste genezers. Bijvoorbeeld energiewerkers, coaches, artiesten of kunstenaars. Zij worden niet altijd als dusdanig herkend of erkend. Zij worden soms in een tegengestelde omgeving geboren.

Een omgeving die hen door de forse tegenwerking verwondt of traumatiseert. Hierdoor ontstaat vaak (veel) pijn. Het niet gekende deel van deze persoon kan niet tot volle wasdom komen. Raakt vaak ook geblokkeerd wat zich kan uiten in compensaties als identiteits-, eet- dwang- verslavings- of angststoornissen. Ik zie deze stoornissen niet als probleem maar als symptoom voor de onderliggende onderdrukte kwaliteit. Een ingesnoerde energie die deze compensaties veroorzaakt omdat de energie is opgesloten in het lichaam en in de energievelden hierin en hieromheen! 

Onze wereld heeft behoefte aan genezing en juist deze gevoelige zielen zijn gekomen om deze te brengen. Gelukkig zijn er op aarde steeds meer die hun licht laten schijnen (ook al is hij vaak nog ingesnoerd) hun pijn brengt hun in beweging. In hun zoektocht naar verlossing vinden zij manieren om hun kwaliteiten te bevrijden!

De pijn brengt hen op een diepe levensreis die hen dwingt tot het transformeren van de blokkades. Je zou deze transformatie kunnen zien als hun initiatie naar innerlijke wijsheid.

Of deze zielen bewuste healers worden is niet van belang, hun aanwezigheid en kwaliteiten vinden hun weg zij zullen hun diepe waarnemingsvermogen, compassie en innerlijke wijsheid willen inzetten om mensen of de aarde bij te staan.

Sommigen leven jarenlang onder het juk van hun ingesnoerde kwaliteit waardoor het lijkt alsof zij vervloekt zijn. Wanneer zij vreugde wensen ontvangen zij het tegenovergestelde en wanneer zij hoop hebben, ontstaat tegenwerking. Wanhopig vluchten zij in hun hoofd en ervaren schuld angst en negativiteit. Depressie, angsten en andere problematiek zijn dan symptomen die naar buiten toe treden. Het bevrijden van deze 'vloek' ofwel blokkade, is in feite een transformatie. Het is als een natuurlijke beweging die wordt hervat. De stroom van het leven blaast de kwaliteit wijd open en deze kan tot wasdom komen!

Ik biedt deze gevoelige mensen een reis vol initiaties aan. Aan de hand van doorgevingen, healing rituals en trance ervaringen boren we innerlijke krachtbronnen aan die blokkades opheffen en genezing brengen. Zowel in het individuele als in het voorouderveld. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.