Bidden

Rituelen helpen je in transformatie te raken. Ik heb in mijn praktijk een enorme pot met hierin honderden edelstenen. Aan het begin van iedere trainingsdag vraag ik de cursisten een steen te pakken (blind) uit deze pot. Deze steen draag je mee op die dag en wanneer je de betekenis opzoekt wordt je een deel van je thema van die dag geopenbaard.

Een steen kan werken als een inzicht kaart en zijn kracht kan je ondersteunen.

Op aarde zijn er vele krachtvelden zoals het veld van kracht van een edelstenen groep, de kracht van het veld van geloof, de kracht van het veld van ongeloof. We hebben afspraken gemaakt over de betekenis van woorden. Daarmee is het woord geladen met een bepaalde kracht. Door een dergelijk woord zoals liefde, haat of kanker vaak te gebruiken wordt de lading groter en zijn invloed op onze werkelijkheid ook.  Dit geld ook voor de kracht van letters. Iedere letter symboliseert een energie die een voorwerp kan op of ontladen. Zo kun je werken met letters, cijfers, woorden en voorwerpen om invloed uit te oefenen op energievelden...

Zo kun je een steen vragen om inzicht en je kunt deze vinden in de afgesproken betekenis. Of je kunt de steen vragen om zijn helende energie met jou te delen en je vind niet alleen inzicht in de betekenis maar ook kracht in zijn veld van energie of in het grotere veld van zijn 'soort veld'.

Wanneer je je bewust wordt van de kracht en het bewustzijn van alles op deze wereld kun je door uit te reiken en om hulp te vragen krachten motiveren.

De manier waarom je krachten kunt bundelen en motiveren is door het gebed. Niet alleen door gebruikelijke geloofsgebeden maar door middel van gebeden waarbij je naar binnen keert en langs jouw egodelen heen contact maakt met je dienstbare bron. Van hieruit kun je bidden als een verzoek: Alstublieft Gaia, God, lichtwezens, voorouders en andere goedgezinde helpers. Ik roep het allerlichtste en allerhoogste aan in dit gebed. Help mij ... In goede banen te leiden. Ik heb hulp nodig... Bedankt dat jullie er zo voor mij zijn...

De specifieke vorm van het gebed gebed is niet belangrijk het is vooral de intentie die telt. Het verzoek welke je inwendig in je draagt wordt al gehoord... Alles werkt altijd samen om het goede te bereiken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.