Healing Ritual voor thuis

In jouw eigen omgeving kun je contact maken met de krachten van jouw voorouders. Het kan zijn dat je, je in een lastige situatie bevind en je kunt de kracht daarin van jouw voorouders vragen. Je hebt bijvoorbeeld depressieve gevoelens en je zoekt kracht om door deze periode heen te komen. Of je ervaart angst voor verlating, verdriet over trauma's, of voelt dat je meer helderheid wilt in je leven. Welke reden je ook hebt om het contact te zoeken met je voorouders, hier volgt een fijn ritueel die je kunt doen.

8 stenen

Neem 8 flinke stenen. Liefst ronde stenen en kook deze. Vervolgens leg je ze in een halve cirkel voor je en ga ervoor zitten.

Je zegt: Lieve voorouders ik zoek jullie. Ik wil jullie vragen om naar mij te komen en jezelf te representeren in een van deze stenen. Ik vraag om de zegeningen en kracht van jullie, mijn ongebroken voorouders.

Je neemt de eerste steen en zeg: lieve voorouder ik heb je kracht nodig. Je maakt contact met je lichaam en voelt welke plek in je lichaam klacht nodig heeft. Je legt vervolgens de steen daar waar je voelt dat je hulp nodig hebt. Denk aan je hart, buik, nieren, hoofd. En wanneer de hitte van de steen voelbaar wordt op je lichaam en je voelt hoe de warmte naar binnen komt, visualiseer dan dat hun zegening ook binnen komt!

Succes!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.